Event info

GUARANTEE TICKETS
Summerloverz is een GRATIS toegankelijk Dance festival, maar alle locaties hebben wel een beperkte capaciteit voor bezoekers. Daarom wordt er gewerkt met guarantee tickets. Dit zijn toegangskaarten die van tevoren op de website van het festival kunnen worden gekocht en op het evenement kunnen worden ingeruild voor consumptiemunten. Met een guarantee ticket ben je als bezoeker altijd verzekerd van toegang, ook wanneer het terrein vol staat. Daarom adviseert organisatie de bezoekers zonder guarantee ticket om vroeg te komen.
Guarantee tickets kosten 10 euro per stuk (ex fee, inclusief 4 drankmunten) en zijn heden online verkrijgbaar via deze website en de Facebook pagina van Summerloverz.

Volg ons ook via: (Klik op het icoon)

BETAAL MOGELIJKHEDEN/ PIN
Op de Summerloverz Festivals kan je bij de horeca alleen betalen met munten en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij de kassa op het festivalterrein. Hier is het ook mogelijk om te pinnen én met contant geld te betalen.

FEE / SERVICEKOSTEN
Bij het aankopen van tickets betaal je per ticket 1,15 aan administratiekosten. Dit bedrag wordt aangewend om onder andere een veilig systeem, een helpdesk voor vragen of problemen, scanners bij de entree en computers te faciliteren.

HOE LAAT BEGINT HET?
Summerloverz begint om 14:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

ALGEMENE HUISREGELS

HOE OUD MOET IK ZIJN?
Summerloverz  is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. 

ETEN & DRINKEN?
Het is niet toegestaan eigen eet- en drinkwaren mee te nemen op het festivalterrein.  Op het festivalterrein zijn er verschillende eettenten aanwezig.

VERBODEN MEE TE NEMEN
Het meenemen van gevaarlijke voorwerpen en glas is verboden. Let op:
PARFUM: Het is niet toegestaan om glas het terrein mee op te nemen, dit geldt dus ook voor parfumflessen.
DEO: Het is ENKEL toegestaan om plastic deo flessen MET roller mee te nemen, glas en spuitflessen zijn dus NIET toegestaan. 

BIJ ZONNIG WEER
Het is toegestaan om zonnebrandcrème mee te nemen, dit mag echter alleen als het in een plastic verpakking zit en geen spray is.

BIJ SLECHT WEER
Alhoewel we natuurlijk uitgaan van een zonovergoten zomerfestival zijn we ook voorbereid op regenbuien. Bij de kassa’s op het festivalterrein is er de mogelijkheid om een regenponcho te kopen voor maar € 1,00. Check vooral de actuele weersvoorspellingen, zodat je weet wat je mag verwachten. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er noodweer voorspeld wordt dan houden we je uiteraard via onze Social media (Facebook en Twitter) op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

PAS OP MET ALCOHOL 
Net zoals altijd dien je op te letten met het gebruik van alcohol. Zorg dat je tussendoor ook voldoende water of fris drinkt.

LET OP ELKAAR!
Zie je iemand die zich niet lekker lijkt te voelen, waarschuw degene dan en wijs hem/haar op de gevaren. Indien je denkt dat deze persoon hulp nodig heeft, waarschuw dan iemand van de beveiliging of EHBO. We zijn met z’n allen onderdeel van het festival en de alertheid van gasten heeft al vaak ernstige situaties voorkomen.

TOILETTEN
Bij de toiletten kan je een plasbandje kopen (€ 2,50). Hiermee kan je de hele dag gebruik maken van de toiletten. Ga buiten het terrein niet wildplassen! Je loopt dan het risico om een boete te krijgen van maar liefst € 145,00!! En dat is een boel geld!

PERS AANVRAGEN
Graag ontvangen wij pers tijdens ons evenement. Een aanvraag kan verstuurd worden naar promotie@purehouse-events.nl. Graag zoveel mogelijk informatie erbij zetten. (naam organisatie, pers naam, tel nummer, site etc). Uiterlijk 1 week voor het evenement worden de accreditaties verleend. De accreditaties zijn strikt persoonlijk.

PRAKTISCHE INFO VOOR MINDER VALIDEN
Het terrein van Summerloverz Festival is toegankelijk voor minder validen. Wij doen er alles aan om ook deze bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

GOEDKOOP PARKEREN TIJDENS SUMMERLOVERZ?
Je kan goedkoop parkeren bij  P1 Parking in Apeldoorn (Check: P1 Parking ). Deze parkeerplaats staat op 100 meter lopen van het Marktplein!

PROMOTEN?
Wil je je eigen evenement promoten tijdens één van de Summerloverz Festivals? Dat is mogelijk! Hiervoor bestaat een aantal mogelijkheden. Stuur een mail naar info@summerloverz.nl voor meer informatie.

OVERIGE VRAGEN:
Heb je nog andere vragen?
Stuur dan een mailtje naar info@summerloverz.nl
Mailtjes over uitzonderingen op de minimumleeftijd (18+) worden niet beantwoordt.

Promotionele activiteiten (flyering, sampling) en het verkopen van diensten of producten op of rondom het terrein is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan. Bij illegale promotie worden alle opgelegde sancties en/of schoonmaakkosten verhaald op desbetreffende organisatie/persoon. Stuur een mailtje naar promotie@summerloverz.nl voor meer informatie.

LOGO SUMMERLOVERZ
Het is niet toegestaan zonder vooraf toestemming te hebben gevraagd van de organisatie, om het logo van Summerloverz te gebruiken voor drukwerk of op uitingen via Social media.

Facebook

Partners


Algemene huisregels - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden - Contact
Summerloverz is een merknaam van Pure House Events BV - Webdesign by View4Future Media