Nieuws

SUMMERLOVERZ 2015 GOES EDE & APELDOORN

Het is tijd om te ontdooien. Trek die zonnebrillen uit het stof en doe je dansschoenen aan, want het is tijd voor Summerloverz 2015! Wij zijn te vinden op:

Maandag 25 mei 2015 (2e Pinksterdag) – De Markt in Ede
Zondag 12 juli 2015 – Marktplein in Apeldoorn

Ook dit jaar beloof het weer een flink feestje te worden met verschillende dj’s die gaan jullie vermaken met heel veel strakke en vette beats en zomerse klanken van 14.00 tot 22.00. Net als voorgaande jaren is de entree gratis en toegankelijk voor festivalfanaten. Maar ook dit jaar geld weer: VOL = VOL! Dus wil je zeker zijn van een dansplekje dan kun je alvast een Guarantee Ticket aanschaffen voor € 10 via www.summerloverz.nl en bij inlevering van dit ticket krijg je er vier consumptiemuntjes voor terug. Je betaalt dus eigenlijk helemaal niets, en zoals de naam van dit ticket al doet vermoeden ben je met dit wél ticket verzekerd van een plekje op de dansvloer.

BEATS EN DJ’s
Niet geheel onbelangrijk: de line-up. Op alle Summerloverz edities heeft de organisatie weer een flinke kluit dj’s en artiesten voor je opgetrommeld. Momenteel zijn we volop bezig met de line up die het podium komen verbrijzelen met hun strakke beats en vette house sounds!

Facebook

Partners


Algemene huisregels - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden - Contact
Summerloverz is een merknaam van Pure House Events BV - Webdesign by View4Future Media